Hvad er sonic elektrisk tandbørste?

Navnet på den soniske tandbørste er afledt af den første soniske tandbørste, Sonicare. Faktisk er Sonicare kun et mærke og har intet med Sonic at gøre. Generelt har den soniske tandbørste kun en vibrationshastighed på 31.000 gange/min eller mere. Efter oversættelsen ved jeg dog ikke, om den er vildledende. Mange kunder misforstår, at alle elektriske tandbørster, der laver lyde, når menneskelige ører kan høre, er soniske tandbørster, eller bruger princippet om lydbølger til at børste deres tænder.

Den rigtige soniske tandbørste kræver vibrationsfrekvenser op til over 50.000 bevægelser i minuttet

Hilton Sonic elektrisk tandbørste til børn
Faktisk er frekvensområdet for menneskelig hørelse omkring 20~20000Hz, og hastigheden af ​​sonisk tandbørste er 31000 gange/min omregnet til en frekvens på 31000/60/2≈258Hz (grunden til at dividere med 2 er, at venstre og højre børstning er en cyklus, og frekvensen er enheden tid Antallet af cykliske ændringer inden for) er inden for området for det menneskelige øres auditive frekvens; mens hastigheden på en almindelig elektrisk tandbørste (3.000~7.500 gange/min) konverteres til en frekvens på 25~62,5Hz, som også er det menneskelige øres auditive frekvens Inden for rammerne, men kan ikke kaldes en sonisk tandbørste.
Sonic elektriske tandbørster tilbyder en sekundær type rengøring relateret til en effekt kaldet væskedynamik. På grund af den meget højere børstehastighed oprører soniske tandbørster væskerne i munden (vand, spyt og tandpasta), og omdanner dem effektivt til rengøringsmidler, der når ind i sprækker, som børsten ikke kan få adgang til, f.eks. mellem tænderne og nedenunder. tandkødskanten.


Indlægstid: 09-07-2021