Hvad er øjenplejende lys?

Den såkaldte øjenbeskyttelseslampe skal lave almindelige lavfrekvente blink til højfrekvente blink. Generelt blinker det tusindvis af gange eller endda titusindvis af gange i sekundet. På dette tidspunkt overstiger blinkhastigheden hastigheden af ​​det menneskelige øjes nerverespons. For langsigtede studier og kontor under denne form for lys, vil folk føle, at deres øjne er mere behagelige og nemme at beskytte deres øjne. Den såkaldte stroboskopi er processen med lys, der skifter fra lyst til mørkt og derefter fra mørkt til lyst, det vil sige strømmens frekvensændring. De sædvanlige øjenbeskyttelseslygter er grundlæggende opdelt i fem typer: De første højfrekvente øjenbeskyttelseslygter er almindelige øjenbeskyttelseslygter. Den bruger en højfrekvent ballast til at øge flimmerfrekvensen fra 50 gange pr. sekund, såsom normalpunktet, til 100 gange pr. sekund, hvilket fordobler frekvensen af ​​gitteret. Det menneskelige øje kan opfatte ændringen inden for 30Hz, og lysændringen 100 gange i sekundet er fuldstændig usynlig for det menneskelige øje, hvilket opnår formålet med øjenbeskyttelse. Samtidig har det en beskyttende effekt på øjnene. På grund af menneskelige øjne skrumper pupillerne, når lyset er stærkt; når lyset er svagt, udvides pupillerne. Derfor vil øjnene på folk, der læser eller læser direkte med almindeligt lys, blive trætte efter lang tid. For at opnå formålet med øjenbeskyttelse. Men den elektromagnetiske stråling fra almindelige højfrekvente lamper vil også stige, det vil sige, at den elektromagnetiske stråling fra højfrekvente lamper er større end almindelige glødelamper og lysstofrør, og det kan også forårsage en anden form for skade. Alle skal være opmærksomme, når de køber øjenbeskyttelseslys.

Den anden elektroniske højfrekvente øjenbeskyttelseslampe bruger også højfrekvente elektroniske forkoblinger. Det er også en opgraderet version af den første type øjenbeskyttelseslampe. Designet tager højde for virkningen af ​​lysrefleksion på menneskelige øjne og tilføjer et filter. Det kan effektivt øge det nødvendige lys og reducere det unødvendige lys.

Den tredje øjenbeskyttelseslampe af elektrisk varmetype Denne øjenbeskyttelseslampe bruger princippet om kontinuerlig opvarmning af varmetråden fra en almindelig glødelampe. Designet bruger en glødetråd med en stor varmekapacitet til kontinuerligt at levere varme og lysne, hvilket opnår formålet med øjenbeskyttelse. De fleste af disse øjenbeskyttelseslamper har to gear, tænd først det lave gear for at opvarme glødetråden, tænd derefter for højkvaliteten og brug det normalt. For når lampen først tændes, er glødetråden ikke for varm, strømmen vil være forholdsvis stor, glødetråden er let at brænde, og pærens levetid er ikke lang. Når du vælger denne type øjenbeskyttelseslampe,du kan se intuitivt:Efter at have tændt lyset, lyser lyset langsomt op, det vil sige, at det har en stor varmekapacitet; den lyser, når den er tændt, og den har en lille varmekapacitet.

Det fjerde øjenbeskyttelseslys til nødbelysning Denne form for øjenbeskyttelseslys er det sædvanlige nødlys. Han bruger batterier, som almindeligvis bruges til nødbelysning. Lampen har kort levetid, lav lyseffektivitet og andre mangler. Nu anvendes en sådan teknologi også til øjenbeskyttelsesbordslampen, vekselstrømmen lagres gennem batteriet og tændes derefter. På grund af den ustabile udgangsstrøm og ustabile lagringskraft fra denne type øjenbeskyttelseslampe, vil den producere flimmer og stråling, som ikke er egnet til miljøer med høj brug. Det anbefales ikke at bruge, når der er strøm.

Den femte DC øjenbeskyttelseslampe. DC øjenbeskyttelseslampen bruger en DC-ballast til først at konvertere AC-strømmen til en DC-strøm med en stabil spænding og strøm. Når DC-strømmen bruges til at tænde lampen, vil lampen ikke flimre, når den er tændt, og den er virkelig fri for flimmer, og lyset, der udsendes under brug, er kontinuerligt og ensartet lys som naturligt lys, meget lyst, men ikke blændende i det hele taget meget blød, hvilket i høj grad lindrer synet. ; På grund af brugen af ​​DC-teknologi er der ingen udsving, samtidig med at man undgår elektromagnetisk stråling og elektromagnetisk forurening forårsaget af højfrekvente oscillationer af den højfrekvente elektroniske ballast. Men den største ulempe ved denne type er, at processen er vanskelig, og omkostningerne er høje. Det sjette LED øjenbeskyttelseslys


Indlægstid: 09-07-2021